Tidligere foredragsholdere

Det kommer alltid spennende foredragsholdere til NTNU Dragvoll på Karrieredagen. Også i år har vi booket to spennende foredragsholdere og vi garanterer gode debatter, en god dose humor og interessante temaer. 

Årets foredragsholderene blir annonsert 15. November. 
 

fjorårets foredragsholdere

Kjell Magne Bondevik

Å stå i det!

Kjell Magne Bondevik trenger neppe noen større introduksjon – som en av våre mest markante statsministre og politikere etter krigen er han en velkjent skikkelse i norsk offentlighet. Han er født i Molde i 1947, ble utdannet teolog i 1975 og ordinert som prest i 1979. Helt fra ungdommen av har han vært engasjert i Kristelig Folkeparti, og i 1972 ble han hentet av daværende statsminister Lars Korvald (KrF) som statssekretær. I1983 overtok Bondevik formannsvervet i KrF, og da Kåre Willochs Høyreregjering i 1983 ble utvidet med KrF og Senterpartiet, ble Bondevik kirke- og undervisningsminister.

 

Anne Lindmo

Mot til å lykkes!

I en alder av 40 år tok Anne Lindmo en stor og skremmende avgjørelse. Hun hadde en sikker jobb som programleder, men merket selv at hun hadde et større potensiale og en større drøm. Hun ønsket å skape sitt eget store talkshow i beste sendetid på NRK. Hun tok sjansen, sa opp jobben og startet arbeidet mot å nå drømmen. Etter en lang og møysommelig kamp ble programmet en realitet, og showet er nå blitt et av NRKs store flaggskip og Lindmo har blitt kåret til Norges beste kvinnelige programleder hele fem ganger.

© 2021 Karrieredagen NTNU Dragvoll